FANDOM


En Blue h'ween mask er en av de tre Halloween masker som ble smidt forskellige steder i Runescape under Halloween 2002. Da de ikke kan skaffes mere, er prisen steget til millioner.


Selvom den kan selges til andre spillere for et to-siffret million beløp er den nesten ingenting verd hvis du dør, så selv "ubrukelige" ting sånsom Shrimps vil blive beholdt istedet for masken, fordi masken (da den med dropped) ikke er serligt meget verd for en NPC.

Den selges for 0 gp i en general store. Den giver 6 gp hvis du bruger low alchemy-magien på den. Den giver 9 gp hvis du bruger high alchemy-magien på den.

Disse beløp er hvor meget den er verd til en NPC, og det er også de talt som det bliver regnet ut fra, hvilke ting du beholder når du dør. Alle holiday items er meget likt verd til en NPC, men de er ofte mange millioner værd hvis du skal køpe den av andre spillere, eller fra Grand Exchange. De tre farver du kan få en h'ween mask i er rød, grøn og blå.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.